Konténer rendelés, konténeres sittszállítás Budapest

Mi már több, mint 30 éve konténer szállítással foglalkozunk. Segíthetünk Önnek is?
Hívjon Most a gyors árajánlatért / megrendelésért!

Konténer rendelés és sittszállítás Budapest

GYORS KONTÉNER RENDELÉS BUDAPESTEN - BÁCSI KONTÉNER

Konténeres szállítás és rendelés előtt kérjük, tekintse át a szállítási információkat:

KONTÉNER KISZÁLLÍTÁS A TERÜLETRE
A megbeszélt rögzített szállítási időpontban kérjük Önöket, hogy valaki tartózkodjon a címen, a konténer átvételéhez.

KONTÉNER DÍJ FIZETÉSE KÉSZPÉNZBEN
A konténer díját a kihelyezéskor szükséges fizetni a sofőrnek. Számlaigényét kérjük előre jelezze!

KONTÉNER MEGRAKODÁSA
Kérjük a konténereket ne pakolja túl. Az esetleges túlpakolás – például a konténer oldalának magasítása vagy a piramisszerű rakodás – esetén, a konténert nem tudjuk elszállítani, mert sofőrjeink kizárólag a biztonsággal elszállítható hulladékmennyiséget tudják elvinni.

KONTÉNER ELSZÁLLÍTÁSA
A megbeszélt időpontban, a gépjármű megérkezik, felpakolja a konténert és tartalmát pedig elszállítja a lerakó helyre.

VEGYES KONTÉNER RAKODÁS
Amennyiben nemcsak téglát, törmeléket, betont és egyéb építési hulladékot helyez a konténerbe, hanem lakossági szemetet is, úgy a lakossági szemetet kérjük a konténer felső részébe helyezze, a sitt fölé.

BEÁLLÓ BIZTOSÍTÁSA a KONTÉNER LERAKÁSHOZ
A konténeres autó számára szükséges beálló szélessége 2,8 méter magassága 3,5 méter. A konténer rendelése előtt kérjük győződjön meg arról, hogy az a hely, ahová a konténert kívánja elhelyeztetni, ott van ekkora hely.

A KONTÉNEREK RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLATA
A konténerben tüzet gyújtani, abban egyéb eszközzel kárt okozni tilos. Ilyen esetben megrendelő az esetleges kárt köteles megfizetni!

TERÜLETFOGLALÁSI ENGEDÉLY
Minden olyan esetben terültefoglalási engedélyt kell kérni, amikor telekhatárán kívüli, az Önkormányzat tulajdonában lévő közterületre vagy arra átnyúlva kíván elhelyezni valamilyen tárgyat, berendezést, illetve anyagot.

A területfoglalási engedélyt – azaz közterület használati engedélyt – a helyi közterület felügyelettől kell beszerezni. Amennyiben tőlünk rendeli a konténert segítünk az ügyintézésben. A területfoglalási engedély megszerzésének ideje és díja Budapesten, kerületenként változik, sok esetben egy kerületen belül is változó.

Pár nappal a konténer kiszállítása előtt érdemes engedélyt szerezni – vannak települések, ahol az átfutási idő 1-2 nap, de van, ahol akár 7-8 munkanap is lehet. Felárért gyorsított eljárást lehet kérni. A gyorsított területfoglalási eljárásban a konténer akár már aznap is elhelyezhető.

Kérjük vegye figyelembe, hogy cégünk nem vállal felelősséget a területfoglalási engedély hiányából keletkező esetleges bírságokért!

Konténer rendelés és sittszállítás Budapest